0 kommentarer

Vild med stiletter – og kunsten at få kvinder til alt af Thomas Evers Poulsen

af d. 31. januar 2016
Info
 
Sideantal

267

Udgivet

2015

ISBN

9788702177213

Udgave

1 udgave 1 oplag

 

“Vild med dans” har eksponeret en del nye kendisser, og disse er nu også begyndt at dukke op i bogverdenen. Her i efteråret kom så bogen om Anne Laxholm – “Giv mig et år” – og den er nu efterfulgt af Thomas Evers Poulsens “Vild med stiletter”.

Bogen er bygget op med to parallelle fortællinger, dels Thomas’ opvækst og liv og dels hans deltagelse i de forskellige sæsoner af “Vild med dans”. Man kan sige at opvækstdelen er en normal beretning om en mand og hvordan hans liv er forløbet indtil nu,medens kapitlerne om”Vild med dans” lige så meget er en beretning om de kvinder han har danset med. Som læser får man en fantastisk indføring af hele det forløb der ligger bag udsendelsen. Træningen, valget af kjoler og frisurer og så det kammeratskab der opstår mellem de konkurrerende hold. En indsigt som fortæller meget om det store slid der ligger bag og samtidig en helt anden side af Thomas. Jeg er meget imponeret over den entusiasme og dedikering Thomas lægger for dagen for at få sin partner så langt som muligt, men kan se at det også er en del af hans personlighed at yde det bedste, uanset hvad han er involveret i. Hatten af for den mand.

En rigtig dejlig bog, som jeg har hygget mig med, den er let læselig og illustreret med mange fine fotos. Jeg kunne dog godt ønske mig at Gyldendal havde ofret en lidt bedre papirkvalitet, en del af en bogoplevelse er også at mærke bogen, dufte den og glæde sig over kvaliteten. Havde jeg ønsket en “rygsækbog” til at tage med på farten, havde jeg nok valgt enten en paperback eller en E-bog.

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter