0 kommentarer

Vandmelonen af Marian Keyes

af d. 15. august 2006
Info
 
Sideantal

407

Udgivet

2006

ISBN

87-7714-749-9

Originaltitel

Watermelon

 

Chicklit i verdensklasse. Endnu en Feel-Good bog fra Marian Keyes.

Emnet er endnu engang personerne i Walsh-familien, der består af Mor og Far, med deres fem meget forskellige døtre; Anna, Helen, Rachel, Margaret og Claire. Rachels historie blev fortalt i “Rachels Ferie”, Margarets i “Engle” og Claire er altså hovedpersonen i “Vandmelonen”.

Emnerne behandlet i denne bog er; Utroskab, ægteskab, familie og det allestedsnærværende Irland.

“Vandmelonen” handler om Claire, den universitetsuddannede datter, som tilsyneladende har et perfekt liv. Hun er gift med James og bor i en dejlig lejlighed i London. Hun har et godt job, gode venner og er højgravid, med en svag lighed med en vandmelon med to ben tilsat.

Den dag hun føder sin datter, fortæller James hende dog, at han har mødt en anden og at han vil skilles. Fuldstændig i tvivl om alt flygter hun og spædbarnet hjem til familiens varme skød i Dublin. Om end samlingen af familien Walsh altid har været guf for psykologer i form af dysfunktionalitet, så tager familien imod hende med åbne arme og mens de dikker det nyfødte barnebarn og udholder Claires humørsvingninger, begynder Claire langsomt at affinde sig med sin ændrede situation og de konsekvenser det har for hende og barnet.

Marian Keyes har her overgået sig selv i humoristiske tilgange til et svært emne. Man befinder sig i godt selskab som sædvanlig med en konstant smilende mund eftersom historien ruller sig ud. Anbefales varmt til alle der læser chick-lit med stor fornøjelse.

Fænger disse bøger dig? Så glæd dig over at kunne forvente bøger om alle døtrene, efter hvad man kan læse sig til på www.mariankeyes.com.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter