0 kommentarer

Jagten af Ryan David Jahn

af d. 27. december 2012
Info
 
Sideantal

344

Udgivet

2012

ISBN

978-87-92639-95-0

Originaltitel

The dispatcher

 

Ians liv brød sammen den dag datteren Maggie forsvandt. Forsvandt ud i det blå, taget bort. Kidnappet. Med Maggies forsvinden bryder Ians ægteskab sammen, og Ian mister ydermere kontakten til sin søn. Det eneste han nu har tilbage er øl, nogle få venner og arbejdet.

Så da Ian pludselig en dag 7 år senere sidder med Maggie i telefonen vendes der op og ned på hans liv igen. Hun lever. Maggie lever. Og hun har brug for hans hjælp. Men det viser sig at det at få hende tilbage ikke blot er så ligetil igen.

For Maggie har livet ikke været nemt siden hun som 7-årig blev taget fra sit hjem, og anbragt i et nyt, med en ny mor og far. Især ikke da dette betyder at hun må sidde fanget i en kælder, og finde sig i sin nye faders luner, og sin nye mors kærlighed. Derfor tager hun chancen da døren til friheden en dag står åben, og løber. Løber alt hvad hun kan, til hun finder en telefon og kan kontakte sin far. Men friheden bliver en kort fornøjelse.

”Jagten” er en spændende bog i højt tempo. Man ser historien fra flere vinkler; den desperate far der brændende ønsker at få sin datter tilbage, Maggie, der ønsker at komme hjem, og kidnapperen, der ligeledes forsøger at holde sammen på det liv han nu engang har skab sig. Med bogens korte kapitler og skiftende fortællere bliver man hele tiden nødt til lige at læse lidt mere inden man lægger bogen fra sig.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter