0 kommentarer

Undervejs af Tobias Larsen

af d. 6. september 2016
Info
 
Sideantal

110

Udgivet

2016

ISBN

978-87-93215-13-9

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Her kommer man tæt på forfatteren. Han skriver sine digte i en meget rytmisk tone. Forstået på den måde, at man næsten kan fornemme musikken undervejs i digtene. Det er en flot måde at skrive på.

Digtene rummer had, længsel, kærlighed, ekskæreste, rygning og livet generelt. Især set fra de mere mørke sider af tilværelsen. Men også med en god portion ironi og håb langt inde bagved ordene. Nogle af digtene er tunge og giver en noget at tænke over. Andre viser et begær for at få noget sagt lige nu og her. Der er noget substans i det hele.

Digtene fanger, og man kan sagtens læse denne digtsamling flere gange og få nogle nye detaljer med hver gang. For der er mange indtryk at tage imod, hvis man læser det hele ud i en køre. For mange vil jeg næsten mene. Også selv om nogle af budskaberne er de samme.

Dette er Tobias Larsens digt debutsamling, og den kan han godt være stolt af. Og nu ved jeg godt at smag er forskellig, men man kan ikke komme uden om, at hvis man er til digte, så har Tobias Larsen altså noget på hjertet.

De lange digte finder jeg interessante, ikke mindst fordi det er her, man kan mærke at forfatteren forsøger at få alt sin indre frustration ud, samtidig med at han virker søgende og nysgerrig på, hvad livet mon ellers har af opture og nedture at byde på.

Digtene er tankevækkende hvilket er rart, for man kan ikke læse disse digte og så lade som ingenting. De efterlader noget hos én, hvad enten det er godt eller dårligt.

Jeg vil klart anbefale denne digtsamling, og jeg håber, at der kommer flere fra Tobias’ hånd på et senere tidspunkt. Men også andet end digte, for Tobias kan mere end skrive digte, så jeg vil i det hele taget holde lidt øje med, hvad han ellers udgiver.

Verden er klar til ham!

“Min afsked

Blottede træer

blottede tænder

Vinden vækker tårer

fra mine øjne

 

Mit åndedræt bliver hængende

i luften

ligesom ordene hun sagde

inden jeg gik”

Lån bogen på bibliotek.dk

 

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter