0 kommentarer

Ulykkesfuglen af Camilla Läckberg

af d. 19. februar 2010
Info
 
Sideantal

350

Udgivet

2008

ISBN

978-87-7055-180-9

Originaltitel

Olycksfågeln

 

Vi er tilbage i Fjällbacka. Politibetjenten Patrik Hedström og forfatteren Erica Falck er flyttet sammen i Ericas barndomshjem sammen med deres nyfødte Maja.
Der er stor opstandelse i den lille kommune. Borgmesteren har fået arrangeret at Reality Programmet, Fucking Tanum skal optages og sendes fra den lille by.
En ny betjent Hanna Kruse begynder sit arbejde på den lille politistation, og hendes første dag starter med et udkald til noget, der i første omgang ligner en trafikulykke. Få dage efter findes en af deltagerne i Reality Programmet død i en skraldecontainer.
Patrik Hedström aner en sammenhæng imellem de to dødsfald.
Camilla Läckberg er god til at flytte fokus imellem indbyggerne i Tanum og Fjällbacka. I denne roman får vi pludselig et indblik i den ellers noget anonyme politimester Mellbergs liv og levned. Han er blevet forelsket og i den anledning føler han sig fristet til at investere sine sparepenge i en lejlighed i Spanien.
Ericas søster Anna bor hos Patrik og Erica, med de problemer og udfordringer det giver.
Camilla Läckberg skriver nogle rigtig gode bøger. De er måske en anelse naive, men det er rart når nogen tror på, at det gode vil sejre til sidst.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter