0 kommentarer

Thuleselskabet af Mads Peder Nordbo

af d. 4. april 2014
Info
 
Sideantal

471

Udgivet

2014

ISBN

978-87-11-37878-6

 

Tag runer, mord, asatro, grum SS-skole fra østtyskland, skotland, grønland, søsyge, Rosslyn Kirke, Ufo’er, besværgelser, små uhyggelige øer og skumle bygninger i mange afskygninger og læg dem ned i en blender og tryk på knappen – tilføj en masse fart og overraskende vendinger så har man det spændende eventyr Mads Peder Nordbo udsætter sine hovedpersoner for i dette andet bind i sagaen om Mathias Hviid.

Sammen med sin kæreste Helen kaster han sig ud i en efterforskning af et mord. Mordet på en kvinde hvis krop er overstrøet med runer, indridset i kroppen med skalpel. Hun er død af sine blødninger og bliver fundet ved Glavendrupstenen. Den runesten med den længste runeinskription i danmark. Men det er ikke kun runer der står på liget!

Bogen beskriver personer og steder så fremragende det er ligesom om man selv er til stede.

Det er en fordel at have læst første del af sagaen – “Odins labyrint” men det er ikke nødvendigt, ”Thuleselskabet” kan sagtens læses selvstændigt. Man bliver ikke snydt for spænding, fart og oveni bliver man klogere på ens egen historie som også denne gang fører os på langfart.

Men advarsel – har man ikke tid til at læse i bogen så vent til du har tiden, den er ikke til at lægge fra sig igen.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter