0 kommentarer

The Mystery of Mercy Close af Marian Keyes

af d. 10. marts 2015
Info
 
Sideantal

582

Udgivet

2013

ISBN

978-0-7181-5531-5

Originaltitel

The Mystery of Mercy Close

 

Der står øverst på forsiden at denne bog er ”a brilliant, unusual, brave, sexy book”, ”clever, hilarious, poignant”. Så jeg tog bogen med på en lang flyvetur.

Det er en rædselsfuld bog. Hvis jeg kunne give minus point så ville den få -10.

Privat detektiv Helen må flytte hjem til forældrene for hun er i økonomisk krise, så da en tidligere ven Jay beder hende finde en musiker som er forsvundet slår hun modvilligt til. Den måde hun finder ham er ved at ligge på gulvet i hans hus og fantasere. Det synes jeg nu er at fornærme os – læserne. De mennesker hun udspørger, mener at de er celebrities som man bør tage hensyn til, men de er så optaget af sig selv og lever i deres egen verden uden at tage hensyn til deres omgivelser, eller hvad der burde være venner. Historien går frem og tilbage til for 3 år siden, da Helen havde et nervøst sammenbrud, eller en depression, som hun stadigvæk kæmper med.

Der er lidt om Helens familie, som regel er irske forfattere gode til at fortælle historier, men det fanger ikke. Helen har en ny fyr som hun har sex med som ligesom er stjålet ud ad 50 Shades of Grey, ikke originalt. Jeg har svært ved at tro at det er hvad en deprimeret person har overskud til. Det er ikke troværdigt.

Dette er en forfatter som jeg ikke vil spilde min tid med fremtiden.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter