0 kommentarer

Tavshedens pris af Jan Larson

af d. 20. februar 2015
Info
 
Forfatter
Forlag
Sideantal

407

Udgivet

2014

ISBN

978-87-93196-16-2

 

Måske er det bare mig der ikke er så god til spændingsromaner, men allerede fra første side i denne bog følte jeg at sproget var tungt, og det blev ret hurtigt rodet. For mange detaljer smidt i hovedet på en med det samme, så selv om det skal give det indtryk at man starter lige på og hårdt, så syntes jeg det blev tungt og trægt i stedet.

Vi møder Ratpags. Et makkerpar der lever livet ved at hustle sig gennem tilværelsen. De snyder folk og helst ældre rige kvinder da de er nemmest at lokke med gode fiktive handler. Under et jordskælv sker der så noget uheldigt og derfra udvikler historien sig.

Vi møder Vicki. Vicki er ærgerlig over at de penge m.m. der gives til hjælpeorganisationer (som hun selv er en stor del af) ikke ender de rigtige steder, og hun ender med at komme på kant med en af de mest magtfulde mænd, som blandt andet er en stor narkobaron.

Hele vejen igennem oplever jeg det samme som i starten, nemlig at der er alt for mange detaljer, hvoraf flere af dem er komplet overflødige.

Og jeg sidder tilbage med en fornemmelse af at jeg har spildt min tid på at læse denne bog. Det tog mig også lang tid at komme igennem den, ganske enkelt fordi den ikke fangede mig.

Jeg ved ikke rigtig hvad det er forfatteren vil med denne bog. Jeg mangler et underliggende budskab. Den bliver for almindelig og bringer ikke noget nyt med sig desværre. Og det er virkelig vigtigt at en spændingsroman kan komme lidt ud over kanten når der er så mange af slagsen.

To stjerner herfra og kun fordi jeg tænker andre måske vil få mere ud af den end jeg gjorde.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter