0 kommentarer

Sommerhus af Amalie Laulund Trudsø

af d. 21. marts 2016
Info
 
Sideantal

225

Udgivet

2016

ISBN

978-87-638-4155-9

Originaltitel

Sommerhus

Udgave

1. udgave

 

Hvem kender ikke til det af være i sommerhus, og den ene dag bare ligner den anden og man kan slappe fuldstændigt af og der ikke er nogen stress og jag? – Jeg gør i hvert fald, og det er da en dejlig følelse, en følelse jeg er sikker på forfatteren gerne vil have at du som læser sidder tilbage med efter endt læsning.

I “Sommerhus” er det en jeg-fortæller, der giver os historien om hendes barndom i farmorens sommerhus. Den ene sommer, vintre, forår og efterår efter den anden med en bror som hun ser vildt meget op til. En bror som man kun kan hænge ud med hvis alle børnene store som små er samlet. En bror, der nok ikke se helt på deres forhold på samme måde som vores fortæller gør. Og med alle vennerne, som også kommer i sommerhusområdet med deres forældre.

Vores fortæller er en pige på vej ind i sine teenageår med alt det som følger med. Den forandring, der sker med en når man går fra barndom til ungdom.

“Sommerhus” er en vanvittig godt fortalt og velskrevet historie, som bare er så hyggelig at begrave sig i. “Sommerhus” er en bog, der hænger rigtigt godt sammen og på en god måde fortæller historien om livets gang fra barndom til ungdom.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter