0 kommentarer

Sommerfugleklanen 2 – Drømmehviskerne af Troels M Palshof

af d. 12. november 2018
Info
 
Sideantal

378

Udgivet

2018

ISBN

9788740046618

Udgave

1 udgave 1 oplag

 

Sidste år debuterede Troels M Palshof med ‘Sommerfugleklanen – Pavens Yndling’, en meget anderledes og helt fantastisk bog. Nu er fortsættelsen kommet, og den tager direkte over, hvor den første stoppede.

Jagten på klanen fortsætter, og samtidig er det, som om de er ved at miste grebet. Udviklingen er ved at køre af sporet og teknologi, magt og penge på få hænder styrer masserne. Klanen har før undladt at gribe ind i tide, og de står nu over for et valg om hvordan de skal forvalte håbet. Tiden er kommet til den store korrektion. Men Tristan og Clara fornemmer, at ikke alt er som det skal være, de får en følelse af at de er blevet manipuleret., at der er folk i klanen som har deres egen agenda, spørgsmålet er, hvem kan de stole på.

Forlaget skriver, at nye læsere kan begynde her, og det er sådan set også rigtigt. Men jeg tror man vil miste noget af læseoplevelsen, hvis man ikke har bind et med i bagagen. Som med første bog, er der tale om en uhyre velskrevet og fascinerende bog. Den trykker på nogle knapper om hvilket samfund vi er ved at udvikle og hvordan menneskeheden påvirker hele vores klode. Samtidig er det en fantastisk spændende fortælling, hvor der ikke er mangel på aktion og drama. Fantastisk bog, der ikke er til at lægge fra sig.

 

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter