0 kommentarer

Søstrenes hus af Charlotte Link

af d. 17. august 2009
Info
 
Forlag
Sideantal

572

Udgivet

2007

ISBN

87-90189-74-4

Originaltitel

Das Haus der Schwestern

 

Det tyske ægtepar Barbara og Ralph vil forsøge at redde deres ægteskab og har derfor lejet et hus i England i julen for at være sammen. Ejeren af huset, Laura, er ikke glad for at leje huset ud, men ser ikke anden udvej, idet hun har store økonomiske problemer. Dette er dog ikke den eneste grund til Lauras modvilje med udlejning af det store hus. Huset gemmer nemlig på en hemmelighed, som Laura for alt i verden ikke vil have kommer for dagens lys.
Ikke desto mindre finder Barbara hemmeligheden i form af en gammel dagbog, skrevet af husets forrige ejer, Frances Grey. Barbara bliver helt optaget af hendes begivenhedsrige liv, der indeholder 2 verdenskrige samt mange andre sindsoprivende begivenheder. Og til sidst i Frances’ beretning kommer den hemmelighed frem, som Laura mener ikke er for denne verden. Og spørgsmålet er så hvad Barbara skal gøre ved sagen. Og bedst som hun spekulerer over dette, tager sagen en hel ny drejning.

Charlotte Links “Søstrenes hus” er en meget spændende familiekrønike, der udspiller sig både i nutiden og i fortiden. Frances har ikke levet et helt normalt liv, men har været meget præget af krige og politiske kampe. Det er meget interessant at læse om. Selvom jeg generelt følte mig godt underholdt i bogen, manglede jeg alligevel lidt mere viden om det tyske ægtepar. Deres historie fylder ikke så meget, når først Frances’ dagbog begynder, og det er lidt synd.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter