0 kommentarer

Søstre på de Syv Have 6: Den iskolde heks af Camilla Wandahl

af d. 13. juli 2015
Info
 
Sideantal

51

Udgivet

2014

ISBN

978-87-638-3172-7

 

Vana og resten af besætningen er på vej mod det iskolde nord, op til isheksens rige for at befri Sam. Det viser sig at være meget vanskeligt. Det er så koldt der, at det næsten er umuligt at trække vejret, uden at fryse til is.

Vana og de andre skal slås med en flok ulve, men den af ulvene, der ser Vanas halssmykkke reagerer ikke som de andre; Så snart den ser dette, tager den fat i jakkekraven og slæber Vana over isen og hen til slottet, hvor isheksen virker meget begejstret for at have lokket Vana og smykket til. Isheksen mener, at hun nu kan få adgang til AL magi i hele verden, og derved skabe evig ondskab.

Det lykkes Vana at flygte fra heksen og ind i en anden del af slottet, hvor hun ser sin mor lænket til en krukke, der på mystisk vis suger al magi fra hende. Moren fortæller, at også Vana og Sam er i besiddelse af magi, og enddog en særlig stærk magi, idet de er tvillinger. Men kan Vanas mor nå at vække deres magi til live, og hvad med Sam, som de finder indefrosset i et gigantisk isbjerg?

Søstre på de syv have 6 er desværre slutningen på Camilla Wandahls serie om tvillingepigerne Sam og Vana. Desværre, fordi de to piger er fulde af karakter, heltemod, stolthed og styrke. Det er to ekstremt charmerende tøser, som datteren og jeg snildt kunne følge igennem mange flere eventyr.

Sproget er som i de andre realistisk nok i forhold til pigernes alder, men samtidig bliver i heldigvis forskånet for ”piratsprog” og grimme gloser.

Samhørende med: Den sorte vinge (1)Den magiske storm (2)Den røde slange (3)Den kolde nøgle (4) og Det lilla monster (5)

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter