0 kommentarer

Skyggens lærling 3: Det vinterfrosne land af John Flanagan

af d. 23. august 2008
Info
 
Forfatter
Forlag
Sideantal

351

Udgivet

2007

ISBN

978-87-21-02983-8

Originaltitel

Rangers Apprentice 3: The Icebound Land

 

Will og Evanlyn er taget til fange af den skrækindjagende kaptajn Erak, og ombord på Ulveskibet er de nu på vej til Skandia. Fremtiden truer, for så snart de når frem, vil de blive solgt på markedet til et liv som slaver.

Rangeren Halt brænder efter at komme sin lærling Will til undsætning, men som ranger er han bundet af sit løfte til kongen, og denne ønsker at Halt bruger sine kræfter i hans tjeneste. Da Halt på den lokale kro rakker kongen ned i al offentlighed får han problemer på halsen og han landsforvises. Meget belejligt kan Halt herefter begive sig af sted for at redde Will og Evanlyn. Han er dog ikke nået langt inden han indhentes af ridderlærlingen Horace, som har udnævnt sig selv som rejsepartner, og modstræbende må Halt gå med til at få selskab på turen.

“Det vinterfrosne land” er tredje bind i serien om Skyggens lærling og det er en utrolig velskrevet serie, som vil kunne underholde fantasylæsere og give dem der endnu ikke er overbevidst om genrens kvaliteter, blod på tanden til at kaste sig over genren. Jeg kan kun anbefale den. Spændende og til stadighed underholdende læsning, pragtfuld humor der præger sproget og handlingen. Herligt persongalleri med personer som man kommer til at holde af.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter