0 kommentarer

Sidste advarsel af Harlan Coben

af d. 27. marts 2009
Info
 
Forfatter
Forlag
Omslag
Sideantal

396

Udgivet

2006

ISBN

87-11-29214-8

Originaltitel

No second chance

Udgave

2.udgave

 

Normalt kan jeg ikke lide bøger der er fortalt i jeg form, på mig virker det distraherende og bevirker at jeg irriteres og ikke gider læse videre. I dette tilfælde måtte jeg dog overgive mig, da jeg i den grad blev fanget ind i handlingen og “glemte” at visse passager var skrevet i jeg form.
Jeget alias Marc Seidman, vågner op efter 12 dage i koma. Han har været udsat for et skuddrama der har kostet hans kone livet og samtidig er hans lille datter Tara på ½ år forsvundet, selv kan han intet huske af hvad der er sket, men det eneste der betyder noget for ham er at få sin datter igen.
FBI bliver sat på sagen og da der pludselig dukker et krav på løsepenge op, så Marc´s svigerfar uden at blinke indvilliger i at betale. Udleveringen går ikke helt efter planen, pengene forsvinder men Tara bliver ikke udleveret så nu bliver søgelyset rettet mod Marc selv.
Han søger hjælp hos sin ekskæreste Rachel som er tidligere FBI-agent og så skal jeg ellers love for der kommer fart over feltet.
En god bog som pirrer og fastholder læseren. Bedst som man tror at man har fundet løsningen, tager det hele en helt ny drejning, men uden at efterlade løse ender til sidst.
En bog som jeg varmt kan anbefale.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter