0 kommentarer

Seks år af Harlan Coben

af d. 7. oktober 2015
Info
 
Sideantal

301

Udgivet

2015

ISBN

978-87-12-05059-9

Originaltitel

Six years

Udgave

1. udgave

 

Det er altid spændende at se, hvad Harlan Coben nu har fundet på. For til forskel fra mange andre krimiforfattere er hans krimier meget forskellige – der er ikke gennemgående figurer, hvor man igen og igen skal have genfortalt, hvad de oplevede i forrige bog. Ret befriende faktisk. Og dejligt med nye plots og krimitwists.
Jake Fisher – professor på Lanford Universitet – mødte for 6 år siden kunstneren Natalie på et refugium, hvor de af forskellige årsager havde søgt tilflugt for at komme videre med livet. De forelsker sig og har i hinanden fundet en soulmate. Det virker derfor totalt absurd, da Natalie kort efter slår op med Jake og inviterer ham til sit bryllup med en gammel flamme. Jake er knust, men dukker op, og umiddelbart efter brylluppet kommer bruden hen til ham og får ham til at love, at HAN LADER DEM VÆRE I FRED OG IKKE KONTAKTER DEM IGEN.
Jake lover det og helliger sig arbejdet som professor og slår sig til tåls med, at han aldrig får sit livs kærlighed.
Ved et tilfælde ser han 6 år efter en dødsannonce for Natalies mand, og han tænker, det er hans chance for at få kontakt igen. Han har godt nok lovet at lade dem i fred, men mener tingene kan have ændret sig, nu hvor Natalie er blevet enke. Jake møder op til begravelsen for at se tingene an, og bliver chokeret, da det viser sig, at enken ikke er Natalie. Har manden haft to koner? Hvor er Natalie? Og hvordan finder han frem til hende?
Nu starter en uhyggelig søgen efter Natalie, og det viser sig, at hun er som sunket i jorden. I sin jagt på hende hvirvles Jake ind i den kriminelle underverden og er flere gange ved at miste livet.
Mere skal ikke røbes her, men jeg læste krimien i ét stræk – nogle gode timers uforpligtende underholdning.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter