0 kommentarer

Samleren af Paul Cleave

af d. 20. april 2015
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Omslag
Sideantal

413

Udgivet

2015

ISBN

978-87-7677-338-0

Originaltitel

Collecting Cooper

Udgave

1.udgave

 

Der er en ung kvinde der bliver overfaldet og bortført. Emma. Hun har virkelig ikke heldet med sig, for hun har før været ved at blive dræbt, det var i en trafikulykke nogen år tilbage. Og nu er hun i hænderne på en syg person. Politiet gør ikke det store for at finde hende, men det gør en tidligere betjent, ham der var ved at dræbe Emma i det trafikuheld, og det er på ingen måder en dans på roser at finde frem til hende… Slet ikke mens hun stadig er i live…

Adrian er psykisk syg på mange måder. Han har tidligere boet på et hjem for psykisk syge, mordere og andre mennesker, men det hjem er lukket og han har derfor måtte lære at klare sig selv på bedste vis. Han er dybt fascineret af seriemordere, og han er selv morder – ihvertfald har han dræbt mange kæledyr og brændt en kvinde han opfattede som sin mor ihjel.

Cooper er kriminologiunderviser og han bliver bortført af Adrian som gerne vil samle på særlige ting og personer. Men hvem er Cooper i virkeligheden, og er det egentlig ham der er den værste af dem allesammen når det kommer til stykket?
Umiddelbart ser han ud som et offer, men der er noget som ikke stemmer…

Det er en krimi der fanger med det samme (og jeg er ikke normalt den store krimifan), den er velskrevet, spændende og man har svært ved at regne ud hvad der sker og hvem der helt præcist er morder m.m.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter