0 kommentarer

Rosenhavens hemmeligheder af Katrine Wessel

af d. 17. marts 2021
Info
 
Sideantal

361

Udgivet

2020

ISBN

978-87-400-6756-9

Originaltitel

Rosehagens hemmeligheter (oversat af Giovanna Alesandro)

Udgave

1.

 

Rose Winther er en ung kvinde, der mener hun er langt mere voksen end resten af verden giver hende credit for. Derfor synes hun også det er dybt urimeligt, at hun sendes fra Trondheim til sine bedsteforældres hjem i England, blot fordi hun er blevet forelsket i en operasanger. Henning har den smukkeste stemme, hun nogensinde har hørt, og mod alle odds formår Rose at få Henning med på båden til England. Nu må Rose blot vente på at Henning får skaffet sig job og velstand i England, så han kan hente hende hos bedsteforældrene, og alt kan blive godt.

I mellemtiden må Rose finde sig til rette i sine bedsteforældres hjem. Bedstefaderen er syg, bedstemoderen er streng og sætter Rose i gang med at læse Biblen, og Rose’s moster er tavs, og bruger helt sin tid blandt havens roser. Rose fornemmer, at huset emmer af hemmeligheder, men hvilke? Og hvordan finder man frem til dem, når alle er tavse?

‘Rosenhavens hemmeligheder’ er tredje bind i serien om Familien Winters liv i starten af 1900-tallet. I modsætning til de to forrige bøger, hvor flere personer er kommet til orde, er det i høj grad Rose vi hører fra og om i denne bog. Det er faktisk lidt en skam, for det gav de forrige bøger en rigtig god dynamik, at man fik historien fortalt gennem flere personers øjne. I stedet får vi et grundigt indblik i Rose, hendes bevæggrunde og modningsproces, mens hun befinder sig på sin dannelsesrejse hos bedsteforældrene. Bogen er en sød romatisk fortælling om kærlighed og familiehemmeligheder.

 

Anmeldereksemplar

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter