0 kommentarer

Roselil og den lille drage af Josefine Ottesen

af d. 10. januar 2019
Info
 
Sideantal

136

Udgivet

2006

ISBN

87-11-22458-4

Originaltitel

Roselil og den lille drage

Udgave

3. udgave

 

En drage fra Mørkebjergene lander i Sommerlandet og den brøler, spyr ild og spreder frygt og rædsel. Roselil (Rosa Spinosissima) er en lille fe som bor i et rosenbed sammen med hendes veninde Silke sommerfugl. Roselil bliver tilkaldt og alle regner med hende. Det bliver en kæmpe opgave for den lille fe og hun tager på endnu et eventyr hvor hun må ud og finde hjælp hos den ældgamle edderkop, mosekonen, musene, elverfolket, Åmanden, Hilda havfrue, klippetrolden Trikke blandt mange flere.
Bogen handler også om venskaber, for eksempel hvordan trolden Dunder og Klogugle bliver uvenner og hvordan de får reddet trådene ud igen.
Josefine Ottesen har skrevet en virkelig god bog som trækker en ind i historien fra første side. Det er en bog hvor fantasien bliver brugt og et vellykket eventyr. Den kan også anbefales som højtlæsningsbog hvor man også kan bruge tid på at snakke om de smukke billeder.
Pernille H. Jensen har illustreret bogen og det er virkelig smukt, der er mange billeder i bogen og det gør bogen endnu mere spændende og flot at kigge i.
Bogen er 3. bind i serien om Roselil og alle hendes venner.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter