0 kommentarer

På grænsen af Lisbeth Brun

af d. 26. oktober 2007
Info
 
Sideantal

270

Udgivet

2007

ISBN

978-87-02-06292-2

 

”På grænsen” handler om den danske sygeplejerske Ellen og hendes mere og mere tomme ægteskab med den schweiziske læge Peter. De har begge hemmeligheder, og utroskaben er uundgåelig for dem begge. Da Ellen opdager Peters affære, stikker hun af fra det hele sammen med den blinde David, hun er besøgsven hos.

Ved at læse på bogens bagside forventer man en middelmådig knaldroman om en frustreret og despereat kvinde på vej i overgangsalderen, der redder sit eget liv ved at tage en drastisk beslutning. Har man den forventning, bliver man slemt skuffet. Bogen er meget mere end som så!

”På grænsen” er en roman, der gør det, romaner skal: den fortæller en god historie om mennesker og skæbner på en rammende og fængslende måde. Sproget er let tilgængeligt uden at være naivt, og personerne er genkendelige, nuancerede og dybe.

Forfatteren formår at portrættere mennesker og de mekaniskmer, der binder dem sammen og skubber dem fra hinanden. Alt sammen på en meget troværdig måde, så man hele tiden tænker: det kunne ske for mig…

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter