0 kommentarer

Ø af Steen Langstrup

af d. 22. september 2016
Info
 
Sideantal

212

Udgivet

2016

ISBN

978-87-7994-135-9

 

En ny bog af Steen Langstrup. Yes!

Noa og Selina tager på ferie sammen. De er dybt forelskede, og har besluttet sig for at gifte sig, senere. Denne tur skal bare være ren hygge. De to. Fantastiske strande. Vidunderlig sex. Drinks ad libitum. Ukendt mad og venlige mennesker.

Selina og Noa viser sig dog hurtigt at være endog temmeligt forskellige. Selinas hang til at leve livet farligt er større end Noas. Hele tiden skal hun opleve nye ting, flirte med spændende mænd, sende dobbelttydige blikke. Provokere, pirre, tirre og forvirre. Og da en fremmed svensker tilbyder dem at arrangere en tur til et sublimt reservat, hvor de kan dykke, slår Selina til, trods Noas skepsis. For er det mon en fin idé, at sejle med to ukendte mænd ud til et forbudt område og kaste sig i bølgerne der. Og når det så tilmed er et område, der er fyldt med giftige alger…

Selena dør. Noa anklages. Og kan det mon være noget Noa har arrangeret? Det viser sig nemlig, at Noa har mere i bagagen end vi vidste. En indlæggelse, adskillige raserianfald, voldsom adfærd overfor Selena og modvilje mod hendes familie.

Som i alle de Steen Langstrup bøger jeg har læst, er der overnaturlige elementer, og som altid er hans force, at disse elementer ikke tager overhånd.Noa og Selinas personligheder er fint afdækkede, og de skeletter, der dukker op i Noas rygsæk, får mig oprigtigt til at tvivle på, hvad der i virkeligheden er sket.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter