0 kommentarer

Nynnes dagbog 2 af Henriette Lind Og Lotte Thorsen

af d. 28. maj 2004
Info
 
Sideantal

287

Udgivet

2004

ISBN

87-567-7061-8, 978-87-567-7061-3

 

Det er mit første bekendtskab med Nynne og hendes dagbog. Og hold da #### hvor er Nynne skæg. Man kan godt få meget ondt i kæbemusklerne af at læse den bog for den er simpelthen SÅ langt ude.

”Nynnes dagbog 2” tager os igennem et år med Nynne og hendes paranoia og latterlige tvangstanker. Og man kan ikke andet end at sukke opgivende når der endelig er noget der går godt for hende for man ved at sådan bliver det ikke ved. Samtidig kan man ikke lægge bogen fra sig. Handlingen strækker sig over efterdønningerne af et mislykket ægteskab med “freelancefaren”, hendes problemer med “toårigt barn” og til hun møder en ny mand.

Jeg havde aldrig rigtig kigget på dagbogen i Politiken men så lå den en dag i huset og jeg kunne selvfølgelig ikke holde mig væk fra den. Jeg fortryder intet.

Uddrag:
Kl. 23.59
Nå. Okay. Har tænkt over det. Gik faktisk heller ikke skidegodt for Julia Roberts i Stepmom i begyndelsen. Selvom hun havde billetter t. alt muligt Jeg skal bare tage det roligt og lade hende komme til mig. Det kan jeg godt. Jeg er et rummeligt menneske. . MEN JEG GIDER FANDME BARE IKKE HUN GÅR HJEM OG SIGER NOGET GRIMT OM MIG TIL SIN MOR!

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter