0 kommentarer

Nu, for helvede! af Heidi Linde

af d. 13. september 2012
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

400

Udgivet

2012

ISBN

978-87-638-2062-2

Originaltitel

Nu, jävlar!

 

Egentlig er bogen utroligt stillestående. Den spænder tidsmæssigt over knap en dag, men med alle de minder der tages frem, er det dog ikke kun denne dag man får indblik i, men også alle de ting, der ligger til grund for den.

Man møder Terese, der endelig har fået en hel dag for sig selv. En dag, hvor hun kan lave netop det hun har allermest lyst til. Men hvad har hun egentlig i det hele taget lyst til? Og er den lille nye inde i maven virkelig hvad hun har brug for?

Jessica synker tilbage i minderne under nedpakningen af hendes gamle børneværelse. Hun mindes den nu afdøde far, barndommen med ham og moderen Lydia. Og hun undrer sig over sit eget bryllup, som hun dagen efter skal fejre.

Lydia bruger nu til dags det meste af tiden med veninden Sonja. Sonja, dronningen, som pludselig en dag bare dukkede op i hendes sofa ud af det blå. Men venskabet er hemmeligt og ingen må opdage det.

Kevin havde en lovende fremtid foran sig. Og da han denne dag står på tanken som han plejer, vælter minderne tilbage. Om den nu umulige karriere som fodboldspiller. Om pigen, der mange år forinden droppede ham, men som han aldrig formåede at lægge bag sig.

Og fælles for flere af disse personer er deres ønske om en forandring, men også en frygt for den. Alle ønsker de sig noget, men hvad de ønsker sig er uhåndgribeligt.
Tja, synderligt begejstret for bogen var jeg ikke, den formåede ikke rigtigt at trække mig med ind i sit univers. Der sker for lidt efter min mening.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter