0 kommentarer

Noget i klemme af Steen Dorumlu Christensen

af d. 27. juni 2016
Info
 
Sideantal

92

Udgivet

2016

ISBN

978-87-998831-0-3

 

Clements mor har temmelig svært ved at forstå, at hendes lille Klemme er ved at blive stor. 11½ år gammel, og alligevel smser hun i tide og utide, når hun er nødt til at lade ham alene hjemme.

Men en dag bliver det alligevel lidt for voldsomt for Klemme, for hvad er det egentligt, der skratter udenfor? Og lyder det ikke lidt som om der er nogen i huset? Så da Klemme, efter at være drattet ned fra første sal, finder en babyalarm udenfor og dagen efter erfarer, at en baby er blevet kidnappet er det hele lige lovligt spændende. Og når Klemmes pylre-mor så oven i købet lader ham blive hjemme med bandage om hovedet, så skal jeg da lige love for at der er masser af tid til at spekulere over sagens sammenhæng.

Godt at Carla fra klassen kan komme forbi og snakke og gøre det hele lidt mindre trist – og måske endda hjælpe med at kaste lys over nogle meget mystiske ledetråde.

“Noget i klemme” er en god begynder krimi. Den er forholdsvis lige ud af landevejen, der er ikke alt for mange personer at holde styr på og de der er, er tydelige og velskrevne.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter