0 kommentarer

Når jeg ser dig af Holly Miller

af d. 29. juni 2021
Info
 
Sideantal

419

Udgivet

2020

ISBN

978-87-7231-074-9

Originaltitel

The sight of you (oversat af Mette Wigh Tvermoes)

Udgave

1.

 

Joel ser syner. Han ser de mennesker han elsker i sine syner, ser hvad der sker med dem, og nogle gange, hvornår de dør.
Joel har èn gang været til læge med sit problem, men det var en ubehagelig oplevelse, idet lægen slet ikke troede på ham. Derfor holder han nu problemet for sig selv, og har besluttet sig for kun at have kærlighedsløse forhold.
Planen går fuldstændig gnidningsløst indtil han møder Callie. Hun slår benene væk under ham og inden længe flytter de sammen. Deres forhold udvikler sig hurtigt og Joel har endeligt mødt en person, der tror på ham og kun møder ham med kærlighed.
Det uundgåelige sker. Efterhånden som Joels følelser for Callie bliver varmere drømmer han også om hende. Hvad gør man, når den man drømmer om, ikke ønsker at kende sin egen fremtid, og især ikke sit dødstidspunkt? Joel er desperat. Hvad nu hvis nu ville høre på ham, så kunne de måske ændre historiens gang. Men Callie er stålsat. Absolut intet vil hun vide.

Når jeg ser dig er let læst. Det er trods hovedtemaet en hyggelig bog. Det viser sig, at verden er fyldt med mennesker, der vil en det godt, hvis man bare er åben og beder om hjælpen. Joel og Callie er omhyggeligt beskrevet og rendyrkede gode mennesker, som det er umuligt ikke at holde af.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter