0 kommentarer

Når djævelen holder lyset af Karin Fossum

af d. 23. maj 2007
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

244

Udgivet

2004

ISBN

87-00-48398-2

Originaltitel

Djevelen holder lyset

 

To unge mænd savner spænding og mangler altid penge til værtshusbesøg. For at få dækket begge behov begynder de at stjæle penge – det udvikler sig, og de kommer ud, hvor de ikke kan overskue konsekvenserne af deres handlinger. Det ender gruelig galt – på flere måder, som ikke skal røbes her!

En gammel dame bor alene i sit hus – hun får kun sjældent besøg af sin søn, og man aner at der er sket noget mellem dem. Disse 3 personer er bogens hovedpersoner, og på et tidspunkt krydses deres veje.

Bogen beskriver meget fint de enkelte personer og miljøet. Man føler, man kommer ind under huden på hver af personerne i bogen. Alle har de en historie at fortælle.

En usædvanlig krimi, hvor personskildringen er vigtigere end forbrydelserne og opklaringen. Tilfældigheder afgør, hvem der bliver morder – og hvem der dør. Læseren ved hele tiden hvad der sker – og følger med spænding processen, set fra de skyldiges og ofrenes vinkel. Men hvem er skyldig og hvem er offer? Der er ikke et entydigt svar. Læs den – du slipper den ikke før sidste side er vendt!
Og bogen er overraskende lige til sidste side.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter