0 kommentarer

Jeg HAR jo sagt kom hjem! af Jory John og Benji Davies

af d. 11. marts 2018
Info
 
Sideantal

40

Udgivet

2018

ISBN

978-87-638-5543-3

Originaltitel

Come home already - oversat af Kim Langer

Udgave

1. Illustreret af Benji Davies

 

Jeg HAR jo sagt kom hjem!

And vil over og besøge sin nabo og ven Bjørn, men finder ud af at han er taget på fisketur, UDEN ham. And kan slet ikke klare at være alene og keder sig helt forfærdeligt. Imens nyder Bjørn freden og roen ude i naturen, men som aftenen nærmer sig og mørket og regnen omslutter ham, nyder han den ikke helt så meget mere.

Den her FANTASTISKE billedbog, er bare en must for alle børnefamilier. Den er simpelthen så sjov og underholdende, at man aldrig bliver træt af at læse dem. Den virkelig sjove kombination af den hyperaktive og grænseoverskridende And og den lettere introverte og lidt lade Bjørn, gør at man bare ikke kan lade være med at grine, når man læser den. Samtidig er illustrationerne helt i toppen og man behøver næsten ikke læse teksten, fordi man kan sagtens ”læse” historien bare ved at se på billederne. Det gør bogen ret oplagt til at børn kan ligge med den selv i sengen, efter der er blevet læst højt fra den.

Heldigvis er det ikke den eneste bog om det herlige makkerpar, der er tidligere blevet udgivet bøgerne Jeg HAR jo sagt godnat! Og Jeg HAR jo sagt, at jeg kan lide dig!  Som også handler om det umage par And og Bjørn, og som man bare skal eje. De er så sjove og nogle af de situationer som det makkerparret kommer ud for, kan sagtens overføres til en børnefamilies hverdag.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter