0 kommentarer

Når din stemme trænger igennem af Hanna Brabrand Henriksen

af d. 6. august 2018
Info
 
Sideantal

103

Udgivet

2018

ISBN

978-87-93687-00-4

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Inden digtsamligen ”Når din stemme trænger igennem” udkom tidligere i 2018 havde forfatteren Hanna Brabrand Henriksen allerede udgivet 6 bøger. Dette til trods havde jeg aldrig hørt om forfatteren, hvilket måske siger mere om min evne til at følge med i nyudgivelser, end det gør om alt andet.

Nu har jeg så gjort en indsats for at lære lige netop denne forfatters skrivestil at kende, og det har været en ganske udmærket oplevelse.

Digtene i denne bog er meget sanselige og rige på billedsprog. De har også det tilfælles, at de ofte handler om naturen eller om de mennesker, som har krydset forfatterens vej, f.eks. digte om regn, varme, himlen der brænder med sit orange skær og duften af jorden.

Egentlig kunne jeg godt lide digtene i denne bog, mange af dem er rigtig glimrende.

Hvorfor bogen så ikke får mere end 3 stjerner?

Fordi jeg også er sikker på, at digtene ikke har gjort varigt indtryk på mig, der er ikke tale om uforglemmelige tekster, der krøb ind under huden på mig.

Der var til gengæld tale om en fin læseoplevelse, tiden er ikke spildt ved at læse disse tekster, men det er heller ikke tekster, der får læseren til at sidde i sofaen til klokken sent for lige at nå et par sider mere inden man dejser om af træthed.

Alt i alt en udmærket og fin bog, men ikke en samling digte, der hæver sig over gennemsnittet.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter