0 kommentarer

Moskvareglerne af Daniel Silva

af d. 5. februar 2010
Info
 
Forfatter
Forlag
Sideantal

319

Udgivet

2009

ISBN

978-87-7714-981-8

Originaltitel

Moscow Rules

 

Daniel Silva har skrevet endnu en spændende Gabriel Allon krimi. Gabriel er egentlig på bryllupsrejse med Chiara, men som hemmelig agent er det svært helt at holde ferie. Han bliver kontaktet af en russisk journalist, der hævder at have rystende oplysninger om en russisk våbenhandler, og Gabriel går med til et kort møde i Rom. Desværre når de to parter aldrig at møde hinanden, den russiske journalist bliver myrdet og dør i armene på Gabriel, og endnu engang må Gabriel forsøge at finde frem til sandheden.
Det viser sig, at den russiske våbenhandler sælger våben til terrororganisationer, og Gabriel tager til Moskva for at se, hvad der kan gøres for at sætte en stopper for manden. Men han er ikke nem at komme i kontakt med, og Gabriel må sætte en risikabel aktion igen, der sætter alt på spil, både for Gabriel og for den russiske våbenhandlers familie.

“Moskvareglerne” er ganske medrivende og der sker hele tiden noget. Desværre synes jeg, at bøgerne i serien minder mere og mere om hinanden. Silva har en helt bestemt “opskrift” at gå frem efter, så det er svært helt at blive overrasket over handlingen. Ikke desto mindre er det god underholdning at følge Gabriels gøren og laden, men jeg tror snart ikke der kan presses mere saft ud af den historie.

 

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter