0 kommentarer

Evighedens terninger 2 – Rædsler i rummet af Bjarne Nordberg Pedersen

af d. 27. december 2021
Info
 
Sideantal

165

Udgivet

2021

ISBN

978-87-93974-87-6

Originaltitel

Evighedens terninger 2 - Rædsler i rummet

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Det kan godt være lidt svært at følge med hvis man ikke har læst bog nummer et. Men har man det så starter man ret meget hvor den sluttede. Og vi er igen på jagt efter en terning.

Terningerne som gør at når man spiller Flyveøgler og fangekældre, kommer fysisk ind i spillet og dermed kan risikere at sætte sit eget og de andre medspilleres liv på spil.

Hvor første bog var mere børnevenlig vil jeg mene man skal være et ældre barn eller ung for at læse denne toer. For handlingen er mere voldsom og det er mere uhyggeligt undervejs. Der er rumvæsner, edderkopper med giftpile, dronningen der vokser sig større og den ene spiller er ved at ende i rummet. Det er farligt, hæsblæsende og underholdende. Og der er virkelig mange detaljer at holde styr på. Især fordi de karakterer der er med, har en anden form i spillet end de har i virkeligheden. Man hepper på spillerne som denne gang er besætningsmedlemmer på et rumskib og som på en eller anden måde skal finde ud af at komme hjem til jorden. Men det er ret svært når der både skal skydes fjender, løses opgaver og der samtidig ikke er ret meget ilt tilbage.

Der er flotte illustrationer og det er rart at der er tegninger af hvordan de enkelte spillere ser ud rigtigt og hvordan de ser ud i spillet.

Her sker noget og historien slutter forholdsvis åbent. Jeg tænker der må komme flere bøger, for der er ikke fundet alle de terninger der snakkes om. Men det må vi jo vente og se.

Sjovt koncept at lave en serie over et spil. Et rollespil som mange nok kender som “Dungeons and dragons” og som nu er lavet som børne/ungdomsbog. Det kan med garanti fange nogens interesse og gøre en læser nysgerrig på spillet i sig selv.

Anmeldereksemplar.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter