0 kommentarer

Mørk treenighed af Karin Slaughter

af d. 8. juni 2010
Info
 
Sideantal

441

Udgivet

2007

ISBN

978-87-92639-06-6, 978-87-92639-01-1

Originaltitel

Triptych

 

I en ualmindelig grov sag om voldtægt mod mindreårige piger kolliderer tre meget forskellige mænds spor. Kriminalassistent Michael Ormewood, der kæmper for sit ægteskab, hvor hustruen begraver sig i arbejdet og i deres handicappede søn; John Shelley, en pædofildømt morder som netop er blevet løsladt efter 20 år i fængsel; og specialagent Will Trent der gemmer på en dyster fortid.

Da en narkoluder findes dræbt og voldtaget på en måde, der minder om de mindreårige piger, bliver specialagent Trent involveret i politiets arbejde. Men intet er som man tror, og efterhånden som man læser videre, viser det sig, at Trent ikke er den eneste med hemmeligheder.

Karin Slaughter har med “Mørk Treenighed” begået en dyster og voldsom krimi, hvor der absolut ikke lægges fingre imellem. Det er ikke læsning for sarte sjæle, men til gengæld er man sikker på spænding og sans for det dramatiske, når Karin Slaughter fortæller. Samtidig leger hun med opbygningen af fortællingen, så der i hver del fortælles fra en ny synsvinkel og dermed afsløres detaljer, der giver et helt andet blik på det, vi hidtil har fået fortalt.

“Mørk treenighed” er en rå og velskrevet seriemorder-thriller, hvor personerne står klart, og plottet virker troværdigt. En rigtig pageturner til elskere af f.eks. Jo Nesbø, Giorgio Faletti og Chelsea Cain.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter