0 kommentarer

Lystens labyrint af Synne Garff

af d. 8. juni 2010
Info
 
Sideantal

256

Udgivet

2009

ISBN

978-87-567-8763-5

 

Amalie skal skrive et speciale om prostitution og bliver i den forbindelse fortrolig med det københavnske bordelmiljø, hvor hun får stor indsigt i de prostitueredes forhold, både som escortpiger, som gadeprostituerede og som luksusludere.

Amalie møder her blandt andet
– den enlige mor, der prostituerer sig selv for at skaffe sine børn mad på bordet parallelt med at hun tager de brugte kondomer med hjem og sælger sæd på internettet til barnløse kvinder.

– Luksusluderen Victoria, der hævder at være en lykkelig luder – og som taler for kvinders ret til at sælge deres krop til højstbydende

– den nigerianske Josephine, der er offer for menneskehandel og oplever forholdene som ydmygende og fortvivlende.

Da Josephines veninde og arbejdskollega forsvinder sporløst og senere findes myrdet, er også Josephines liv i fare, og sammen med Victoria beslutter Amalie at køre Josephine ned gennem Europa til Caritas i Rom, der har specialiseret sig i få prostituerede kvinder ud af miljøet og give dem asyl og muligheden for en uddannelse.

Under turen til Rom kommer Victoria og Amalie tæt på hinanden – både menneskeligt og seksuelt, og trygt tilbage i Danmark lader Amalie sig overtale til at blive insemineret, så de to kan få et barn sammen.

Men den lystens labyrint som Victoria har lokket Amalie med ind i, viser sig snart at været fuld af blindgyder og Amalie må sætte et uigenkaldeligt punktum for eventyret med Victoria.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter