0 kommentarer

MKKL 1 Urtiden stinker af Oliver Bocquet

af d. 9. februar 2020
Info
 
Sideantal

56

Udgivet

2019

ISBN

9788792048349

Originaltitel

FRNCK 1 - Le début du commencement - Album tegnet af Brice Cossu
Oversætter: Vigan

Udgave

1. oplag

 

Forestil dig at du er en trettenårig dreng, der pludselig dumper ned i urtiden, der er ingen teknologi du kan læne dig op ad, fastfood kan du kun drømme om, men en verden fuld af vilde dyr, kødædende blomster i overstørrelse, huleboere og kannibaler  er der til gengæld i overflod, det er hvad der sker for vores ven Mikkel.

Mikkel er 13 år og bor på et børnehjem, efter forældrene er omkommet. En dag finder Mikkel ud af, at det slet ikke er sikkert forældrene er omkommet, men derimod er forsvundet. Der er intet som kan forklare hvad der kan være sket, så Mikkel beslutter sig for at stikke af for finde dem. Gartneren på børnehjemmet, som i sin tid fandt Mikkel, gør hvad han kan for at hjælpe ham godt på vej. Da Mikkel kommer frem til findestedet, er det i midlertid lavet om til en byggeplads for en stenalderattraktion, og på mystisk vis lander Mikkel i urtiden.

Urtiden stinker, er første bind i den franske tegneserie om Mikkel og hans søgen. Det er en rigtig flot tegneserie, en god historie bundet op på kvalitets tegninger, og så er den ikke uden humor. Der er fart og action over feltet og jeg glæder mig meget til det næste album kommer på dansk. Foreløbig er det blevet til fem album om Franck, som vores ven hedder i den originale franske udgave. De første fire danner en cyklus og bind fem er første bind i en ny cyklus på tre til fire album, og Brice Cossu og Oliver Bocquet påregner at der i alt bliver tolv bind om Frank. Så der er noget at se frem til.

Lån tegneserien på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter