0 kommentarer

Løftet af Harlan Coben

af d. 3. september 2008
Info
 
Sideantal

430

Udgivet

2008

ISBN

978-87-11-31007-6

Originaltitel

Promise me

Udgave

1.udgave

 

Myron ved ikke, hvad han roder sig ud i, da han en dag giver to teenagepiger det velmente løfte, at hente dem fra byen, hvis deres kammerater har fået for meget indenbords til at køre bil. Knyttet til løftet er betingelsen, at han til gengæld ikke siger noget til deres forældre.

Da den ene af pigerne, Aimee, en aften ringer, tager han straks af sted, men da han når frem, synes han pigen virker oprørt og Myron får en fornemmelse af at noget er helt galt. Han føler sig fristet til at kontakte hendes forældre, som er hans meget gode venner, men bundet af løftet må han nøjes med at sætte hende af uden for en venindes hus og derefter køre igen.

Dagen efter er Aimee ikke kommet hjem, hun lader til at være forsvundet. Politiet kommer på sagen, og kan se at hun har haft telefonisk kontakt til Myron, og da han er den sidste, som har set hende, er han pludselig under mistanke i sagen. Men ikke bare det, politiet forsøger samtidig at finde en sammenhæng med den savnede pige og en tidligere sag, hvor en pige forsvandt fra samme område.

Suveræn god krimi, der var nærmest umulig at slippe. Hovedpersonen fattede jeg hurtig sympati for og hans stræben efter at bevise sin uskyld og finde frem til den forsvundne pige er bare fængslende læsning. Forfatteren er en eminent fortæller og har her formået at skrive en yderst spændende historie, som varmt kan anbefales til alle krimilæsere.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter