0 kommentarer

Kvinder på kur af Fay Weldon

af d. 27. april 2009
Info
 
Sideantal

319

Udgivet

2008

ISBN

978-87-595-2943-0

Originaltitel

The spa decameron

Udgave

1.udgave

 

Mænd er et bundt chauvinistiske, selvoptagede, amoralske og ondskabsfulde idioter. I sjældnere tilfælde optræder de i en blødsøden og godtroende version uden rygrad.

Kvinder er stærke, seje og langt, langt klogere end mændene, men også alt for naive og villige til at smelte som smør i samme mænds arme.
Er du uenig? Så lad være med at læse ‘Kvinder på kur’.
Fay Weldon, der for årtier siden begejstrede ligestillings-hungrende kvinder med ‘Praxsis’, ‘Støvbold’ og ‘En hundjævels bekendelser’ blandt mange andre, er stadig dér, hvor hun stod dengang. Verdensbilledet er nøjagtig det samme, selvom rammen denne gang er flyttet til et luksus-kursted, der henover jul og nytår er tilflugtssted for en flok vidt forskellige kvinder.
De fordriver tiden med at fortælle hinanden livshistorier, og budskabet er stort set det samme i dem alle: Mænd er modbydelige, og kvinderne er misbrugte, misforståede og mere eller mindre mislykkede. Arme stakler.
I begyndelsen er det jævnt underholdende, men inden man er nået halvvejs igennem bogen, bliver det temmelig trættende. Gab-gab.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter