0 kommentarer

Keldby slagteren af Henrik Nordbrandt

af d. 16. januar 2011
Info
 
Sideantal

253

Udgivet

2010

ISBN

978-87-7055-762-7

 

”Keldbyslagteren” er en fin lille julekalender-bog, som er hyggelig at læse i julemåneden med et kapitel hver dag frem til juleaften.

Bogen foregår i den lille by Keldby, hvor eneboeren Jan Lyngkvist sporløst forsvinder. Retsmediciner Elif Kavak og politikommissær David Staub sættes på sagen. Men i stedet for at komme nærmere en forklaring på den mærkelige forsvindingssag, støder de i stedet på en masse andre hemmeligheder og ting, som skal efterforskes.

Gennem 24 kapitler følger vi opklaringen af sagen, som viser sig at have spor tilbage til en gammel og for længst opløst drengebande. Selvom der er gået mange år, er alle de tidligere medlemmer stadig meget påvirkede af deres tid i banden. Det er ikke lykkedes for nogen af dem at glemme de rædsler, de i sin tid var medvirkende til.

Mange af personerne er nok ikke helt realistiske, men alligevel er det en medrivende, grusom og underholdende lille historie Nordbrandt får spundet. Møn er ikke så fredelig og idyllisk, som man lige skulle tro – og ondskaben den er ikke sådan til at slippe af med….

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter