0 kommentarer

Keeper of the Bride af Tess Gerritsen

af d. 11. februar 2009
Info
 
Sideantal

255

Udgivet

1996

ISBN

978-0-7783-0392-3

 

I “Keeper of the bride” møder vi Nina Cornier på hendes bryllupsdag. “The wedding was off. Cancelled. Canned. Kaput. Nina Cormier sat staring at herself in the church dressing room mirror and wondered why she couldn’t seem to cry”. Brudgommen har via sin forlover netop givet Nina besked om, at han ikke kan gennemføre det drømmebryllup, som Nina har planlagt gennem det sidste halve år. Han er nødt til at rejse bort og tænke sig om.

Nina forstår ingenting, men må sende gæsterne hjem og sørge for at gaverne returneres. Præsten tilbyder at køre den forladte brud hjem, men i det øjeblik, de sidder i præstens bil, sprænger kirken i luften.
Havde brylluppet været gennemført, ville ikke bare bruden og brudgommen, men også alle gæsterne været sprunget i luften.

Politimanden Sam Navarro sættes på sagen, og da en mørk bil umiddelbart efter forsøger at få Nina til at køre galt, står det klart, at nogen stræber hende efter livet. Snart viser det sig, at ikke kun Nina, men også hendes eks-forlovede er målet for en skruppelløs forbryder. Men hvad har de gjort – intet i deres fortid eller omgangskreds synes at pege på nogen grund – og Sam Navarro sætter en jagt ind på at finde forbryderen og motivet.
Ninas eks-forlovede mister livet, og det bliver tydeligt, at næste offer er Nina. Undervejs i opklaringen tiltrækkes San Navarro, der er ungkarl, af den smukke Nina, der også får hjertebanken, når Sam er i nærheden. Men er det en flygtig forelskelse bygget på en stærk mand, der beskytter en svag kvinde – eller vil forholdet have en chance, når gerningsmanden er pågrebet?
Tess Gerritsen giver os spænding krydret med kærlighed og romantik – og til sidst en dramatisk slutning.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter