0 kommentarer

Jalousi af Jacob Skyggebjerg

af d. 28. juni 2017
Info
 
Sideantal

143

Udgivet

2017

ISBN

978-87-93128-56-9

 

Når modsætninger mødes. Når kærligheden slår ned med et brag. Når livet gør ondt og det eneste der hænger sammen er at intet er helt ok, men man fortsætter alligevel. En bog der er hurtigt læst og som kommer i nærheden af disse ting og meget mere.

Bogen handler om et yngre par som er forelskede. Men de har i den grad hver sit udgangspunkt og passer på mange måder slet ikke sammen. Alligevel er der en dyb kærlighed som man næsten kan blive helt skræmt over på forhånd. Deres kærlighed er eksplosiv og de slås samt slår op med hinanden. Da de begge er i tyverne giver det også et udgangspunkt som fortæller noget om dem som personer. Den ene er vant til bylivet mens den anden er indbegrebet af landliv. Og selv om de gentagne gange slår op så finder de også sammen igen. De mailer sammen. Og det virker som om de faktisk kæmper mod så hårde odds fordi de virkelig elsker hinanden eller…

Man får en ret medrivende historie fortalt. En historie der næsten beskriver hvor vanvittigt forelskelse kan føles. Eller måske mere tanken om at man elsker at være forelsket. Og de to hovedpersoner er måske slet ikke skabt for hinanden…

Der er mange følelser på spil undervejs. Man er som læser godt underholdt på den måde at det ikke nødvendigvis er hylende morsomt, men mere at man bliver fanget af historien og kommer til at håbe på at kærligheden sejrer, på den ene eller den anden måde.

Jeg er rent personligt lidt ude i at det er sjovt at have læst bogen, og jeg anbefaler den gerne til andre. Men det var nok ikke en jeg ville læse en anden gang. Jeg er dog nysgerrig omkring forfatterens udgangspunkt, for hvordan han er kommet frem til denne bog, tror jeg må have en særlig historie. Det er i den grad et moderne kærlighedsdrama. Flot fortalt og næsten for kort. Men rummer alligevel alt hvad man ville forvente!

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter