0 kommentarer

Ildfugl af Britt T. Okking

af d. 20. april 2019
Info
 
Sideantal

366

Udgivet

2019

ISBN

978-87-7171-411-1

Udgave

1. udgave

 

Julie og Jan var det perfekte par, dybt forelskede og lykkelige. Men da Jan kommer hjem fra sin udstationering, er han ikke længere den samme Jan der tog afsted, og en skæbnesvanger aften, osende langt væk af gin, går det helt galt. Julie, der er en mester indenfor kampsportens verden, får end ikke mulighed for at forsvare sig. Men mod alle odds overlever Julie sammenstødet, og Jan kommer bag tremmer og under behandling.

Nu, 4 år efter, har Julie igen styr på sit liv, i hvert fald på overfladen. Hun er flyttet på landet med sin nye kæreste og underviser i kampsport. ‘Ulykken’, som hun kalder det, er ikke noget der har fået lov at fylde i hverdagen (igen, ikke på overfladen, i hvert fald). Lige indtil Jan rækker ud, og ønsker kontakt. Fortæller, at det er vigtigt, meget vigtigt. Men kan Julie holde til at genoptage kontakten med den mand, der næsten slog hende ihjel? Kan hun nogensinde stole på ham igen?

Ildfugl er en thriller med fokus på tillid og mangel på samme. Hvem kan du i virkeligheden stole på, og hvem er mere utroværdig end godt er? Bogen er bygget godt op – Som læser er du faktisk aldrig helt sikker på hvem der er værd at stole på. Det holder spændingen i gang til det sidste. Læsningen af Ildfugl var spændende, og den konstante tvivl på hvad der er op og ned på det hele holdt mig fast som læser.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter