0 kommentarer

En død russer af Nis Jakob

af d. 21. juni 2018
Info
 
Sideantal

398

Udgivet

2018

ISBN

9788792970985

 

Wolf er en politikommissær, der efter en mislykket politisag, der ender med en voldsom skudepisode og et efterfølgende voldeligt overfald på nogle kollegaer, må finde andre græsgange. Da han har en fortid i sin bagage, bliver han kontaktet af en hemmelig loge der kan bruge hans kvalifikationer.

Samtidig i Moskva kører en kvindelig betjent sit eget sololøb efter et dating-mord, der bringer hende til Danmark i jagten på en seriemorder. Hun bliver ligeledes kontaktet af logen og deres veje krydses.

I begyndelsen virkede bogen lidt tung, ikke fordi der manglede handling, men Nis Jakob bruger god tid til at bygge sine personer op, især Wolf, som er en noget sammensat person. Men efterhånden som jeg kom ind i bogen, greb den fat i mig, og til sidst var jeg helt indfanget, fantastisk spændende bog. Det er simpelthen Nis Jakob når han er bedst, samme gode skrivestil som i “Tigerbjerget”.

Sluttelig må jeg konstatere, at skal jeg være lidt negativ… så må det være fordi der er meget lang tid til 2019, hvor næste bind i serien, “1000 piskeslag” udkommer.

Lån bogen på biblioteket

 

Bedømmelse
Karakter