0 kommentarer

Hjertets stemme af Jan-Philipp Sendker

af d. 16. oktober 2019
Info
 
Sideantal

351

Udgivet

2016

ISBN

978-87-12-05332-3

Originaltitel

Herzenstimmen

Udgave

1. udgave

 

”Hjertets stemme” er anden bog i serien. Julia Win rejser, efter 10 år siden sit sidste besøg, til Burma, hvor hendes fars side af familien er fra. Hun rejser, fordi hun hører en kvindestemme i sit hoved, som ikke vil gå væk og i jagten på at slippe af med stemmen, kommer hun ud på en rejse ikke bare i fysisk forstand, men også psykisk. I Burma mødes hun med sin bror U Ba, som hjælper hende med at komme til bunds i problemet.

Undervejs bliver Julia meget i tvivl om, hvorfor hun bor alene som 38-årig, hvad hun vil med sit liv, og hvem der i virkeligheden elsker hende. Rejsen kommer dermed ikke kun til at handle om stemmen i Julias hoved, men også om Julias eget liv og hvad hun vil.

Sendker skriver som altid i et utrolig spændende og lækkert sprog og formår virkelig at fænge læseren. Sproget er ikke svært eller kompliceret, så det er bare at sætte sig ned og nyde historien. Det er en bog, som er utrolig svær at lægge fra sig, fordi man bare må vide, hvad der sker i næste kapitel, og derfor er den rigtig hurtigt læst færdigt. Ligesom den første bog i serien er de vigtigste temaer i ”Hjertets stemme” kærlighed, familiehistorie og at finde sig selv.

Bogen er delt op i tre dele og med mange kapitler, så derfor er den god, hvis man kun lige har 5-10 minutter til at læse, fordi man ikke behøver at stoppe midt i et kapitel. Det er uden tvivl en bog, der kan anbefales at læse.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter