0 kommentarer

Historien om os af Renée Carlino

af d. 4. juli 2019
Info
 
Sideantal

278

Udgivet

2019

ISBN

978-87-7200-714-4

Originaltitel

Swear on this life
Oversat af: Signe Lyng

 

Emiline bliver mildest talt chokeret, da hun påbegynder læsningen af årets store romantiske roman. For romanen handler om hende, og hendes barndom. En barndom, hun har brugt oceaner af tid på at bearbejde, og føler, hun har lagt bag sig. Der er en, der har stjålet hendes historie, og fortalt den fra hendes synspunkt. Og hun er ikke et øjeblik i tvivl om hvem det er.

Emiline, der arbejder som underviser på et kursus i kreativ skrivning og drømmer om at blive forfatter, har på overfladen et ret perfekt og gennemsnitligt liv. Fast job, en lejlighed hun deler med sin bedste veninde og en lækker kæreste. Men det at læse om sin egen barndom ribber op i en masse gamle traumer, som ikke er så godt bearbejdet som hun selv troede.

Historien om os er en sjov måde at fortælle en historie på. Bogen skifter mellem kapitler om Emiline og hendes nutidige liv, og kapitler fra bogen om hendes barndom. Det giver et godt flow i fortællingen, og gør bogen interessant at læse. Er man til romantiske, hyggelige fortællinger, er ‘Historien om os’ helt sikkert en vinder – Den er sød, med masser af både medgang og modgang, omend nok mest af det sidste. Der er stor kærlighed, dybtfølte venskaber og lidt for mange svigt. En blanding af barndomstraumer og voksenproblemer i et stort miskmask blandet med en god portion kærlighed.

Lån bogen på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter