0 kommentarer

Havenisserne flytter ind af Josefine Ottesen

af d. 6. december 2015
Info
 
Sideantal

177

Udgivet

2015

ISBN

978-87-638-4159-7

Udgave

1

 

Knort, Kærne og Persille bor sammen med deres bedstemor i Brede Æbletræ, indtil stormen en nat vælter træet. Pludselig står de uden forråd og ingen tag over hovedet. Men nisserne har hørt mange fantastiske historier om Det Røde Hus i den anden ende af haven, der skulle der være masser af mad og dejligt varmt. Men hvordan kommer man ind, uden at møde Svingvom og Knækhår, som er husets katte som godt kan lide nisser, men helst som mad.

“Havenisserne flytter ind” har rigtig mange facetter, den er både spændende, sjov, kærlig og ikke mindst en lille øjenåbner. Den fortæller børn i øjenhøjde, hvordan det er at miste alt hvad man har og skulle flygte fra det man kender og elsker, og tage på en farefuld færd for et bedre liv. Hvilke drømme og håb man har og hvilke fordomme og mistro, man nogle gange møder, fordi man ser anderledes ud.

Det hele fortælles rigtig godt ind i denne julehistorie, som ikke kun er sukkersød, men også lidt alvorlig og som kan være med til, at få nogle rigtig gode snakke sammen i familien. Den er alle penge værd og kan læses igen og igen, for teamaet forælder aldrig.

Lån bogen på Bibliotek.dk

 

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter