0 kommentarer

Genfærd af Jo Nesbø

af d. 17. oktober 2011
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

456

Udgivet

2011

ISBN

978-87-7053-651-6

Originaltitel

Gjenferd

 

Harry Hole er tilbage. Der er gået 3 år siden vi mødte ham sidst, hvor han forlod Norge og bosatte sig i Hong Kong. Nu er han dog på vej tilbage til Oslo, i ædruelig tilstand, da han har hørt, at hans gamle kærlighed Rakels søn er mistænkt for mord.

Harry betragter Oleg som nær ved sin egen søn, og da medierne behandler sagen som et narko-opgør, ved Harry godt, at meget har ændret sig siden han sidst var en del af den lille familie. Det viser sig, at det er Olegs ven Gustu, der er død. De var begge en del af en større narko-ring, og solgte et nyt syntetisk stof, violin. Oleg er hovedmistænkt, han var på gerningsstedet og havde krudtslam på sig, så sagen forekommer ligetil. Harry er dog overbevidst om Olegs uskyld og forsøger at komme til bunds i narko-miljøet, hvor den rigtige morder helt sikkert skal findes. Sagen bliver dog mere og mere vanskelig som tiden går. Langsomt kommer der informationer frem om både Oleg, Gustu og deres “vennekreds” som ikke helt tåler dagens lys, og Harry må bruge alt hvad han har i sig, for at komme til bunds i sagen.

“Genfærd” er den 9. bog i rækken om kriminalbetjenten Harry Hole. Og hvilken bog! Den er virkelig fængslende, og bedst som man tror man har regnet plottet ud, drejer hele historien en omgang. Nesbø kan sit kram og denne bog er bestemt ingen undtagelse. Læs den eller start fra begyndelsen, så du får alle detaljerne med, det vil du bestemt ikke fortryde.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter