0 kommentarer

Blodsbeslægtet af Mark Billingham

af d. 16. august 2011
Info
 
Forlag
Genre
Sideantal

379

Udgivet

2011

ISBN

978-87-7053-579-3

Originaltitel

Bloodline

 

I “Blodbeslægtet” er en morder løs, en sindssyg morder der ingen midler skyer for at fuldende sin mission. Det går snart op for Kriminalkommissær Tom Thorne, at der er en forbindelse til en anden seriemorder og snart går den vilde jagt.
Trods det at fortællingen i og for sig er ret enkel, så lykkes det alligevel Mark Billingham at snyde læseren undervejs, og få en til at bladre temmelig hurtigt og en anelse krampagtigt hen mod slutningen.

Jeg er egentlig ikke den store tilhænger af traditionelle krimiserier med en gennemgående helt. Og det skyldes at slutningen og dele af handlingen ret ofte er for gennemskuelige. Derfor må der noget ekstra til for at holde læserens interesse fanget, og det er heldigvis noget Mark Billingham er virkelig god til. Der er humor, spænding, gys, og misantropi og meget mere, og så skiftes der meget ofte synsvinkel så man får hele billedet med inklusiv morderens syge tanker.

“Blodsbeslægtet” er en fed krimi, men jeg skal også huske at sige, at flere andre af de foregående bind i serien er nogle niveauer over denne. Men derfor er “Blodsbeslægtet” stadig supergod, de andre er blot exceptionelle gode..som nævnt, Mark Billingham kan sit krimikram.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter