0 kommentarer

Frygten vil altid følge mig af Emmy

af d. 22. september 2015
Info
 
Sideantal

282

Udgivet

2002

ISBN

87-632-0026-0

Originaltitel

Frykten vil alltid følge meg

 

Bogen er udgivet af en anonym forfatter, men det er Emmy der står bag. Emmy er hovedpersonen i bogen og selv om navne mm er ændret for hendes sikkerheds skyld, så er det hendes historie vi får.

Emmy er ikke så gammel da hun møder Simen. Han er virkelig charmerende og står på pinde for Emmy. Han tager hende med i byen og viser hende jetset livet. Men bag facaden lurer den virkelige person som han er.

Simen er ekstremt voldelig, både fysisk og psykisk, overfor Emmy. Han tæver hende, giver hende stoffer mod hendes vilje, forsøger at forgive hende og kun udadtil opfører han sig godt overfor hende.

Emmy prøver at planlægge sin fremtid og vil starte sin egen butik, det lykkedes, men desværre får Simen overtaget der også. Men tiden bliver Emmy desperat, for han ligger ikke skjul på, at han vil slå hende ihjel hvis hun forlader ham.

Hendes redning bliver Christian. Christian støtter Emmy, de forelsker sig og indleder et skønt forhold, men Simen stopper ikke terroren. Heller ikke selv om de flytter fra Norge til Danmark.

På et tidspunkt er Emmy nødt til at vende tilbage til Norge, og først da hun langt om længe får hjælp de rigtige steder fra begynder der at ske noget.

Emmy lever i dag sit liv i Danmark sammen med Christian og deres fælles søn. Men angsten for hvad det næste træk fra Simen bliver vil altid være der. For Simen er ikke fængslet, da den slags sager altid er ord mod ord.

Bogen er barsk og man frygter virkelig for Emmys liv. Man bliver vred, ked af det og glad alt afhængig af hvordan Emmy har det. Man kan virkelig mærke, at dette er en ægte livsfortælling som mange kan have gavn af at læse. Ikke mindst fordi der til sidst i bogen bliver givet forslag til andre i samme situation.

Det er en meget hård omgang at læse, men samtidig fornemmer man også at det er forløsende for Emmy at få sin historie fortalt.

Har du mod på en sindsoprivende bog, så er denne et godt sted at starte!

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter