0 kommentarer

Frost og Aske af Inger Wolf

af d. 24. april 2008
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Omslag
Sideantal

284

Udgivet

2008

ISBN

978-87-7053-136-8

Originaltitel

Frost og aske

Udgave

1.udgave

 

En utrolig spændende og velskrevet krimi!

Den 8-årige Lukas bliver fundet dræbt i Giber Å ved Mårslet- han har en fiskesnøre om halsen og forbrændinger på hænderne. Hvad ligger bag forbrydelsen? Trokic og Kornelius arbejder sig frem til løsningen af mordgåden. De er omkring mange vinkler: store drenges “happy slamming” – flere påsatte brande i Mårslet (en pyroman?) – en pædagogmedhjælper, der holder oplysninger tilbage – forældrene/faren, der måske er indblandet – og der er også en gammel mand med interesse for biller, en interesse han deler med den dræbte Lukas.

Midt i det hele dukker der oplysninger frem om, at der også for 30 år siden blev fundet et drengelig i Giber Å. Er der en sammenhæng?

Spændingen holdes lige til det sidste – jeg troede jeg havde regnet ud, hvem morderen var, men jeg tog fejl.

Inger Wolf skriver godt, man rives med, og så er det lidt “hyggeligt” at handlingen foregår i Mårslet (denne læser bor i Århus), så man kan genkende de steder, der optræder i bogen. Det er kun Inger Wolf’s anden krimi – det glæder mig, at hun allerede er i gang med nr. 3. Hun er fuldt ud på højde med den svenske Camilla Läckberg, og hendes skrivestil kan efter min mening godt minde lidt om Läckbergs. Jeg er begyndt at glæde mig til den næste krimi af Wolf.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter