0 kommentarer

Forfølgerne af A. J. Kazinski

af d. 4. februar 2015
Info
 
Sideantal

349

Udgivet

2014

ISBN

978-87-400-1459-4

 

Det allerbedste ved denne bog er slutningen, hold nu op den havde jeg slet ikke set komme. Det er jo ikke til, at holde ud ikke, at vide hvornår forfølgerne kommer tilbage, så jeg kan blive klogere på historien/historierne.

Vi møder de fire naboer, Julie, Casper, Asger og Beatrice til en vejfest. Julie fortæller at hun tilfældigt mødte Ulrikke, den kvinde, der tog hendes mand fra hende, i Magasin den anden dag. Julie følger efter Ulrikke ind i prøverummene og tager et billede af Ulrikke og den mand hun er sammen med mens de har sex. Asger, som arbejder ved politiet kalder dem sammen til møde hos Julie om mandagen, for det er faktisk ulovligt det som Julie har gjort.

De fire bliver alle sammen en smule tændt på det med at forfølge og finde ud af de “dæmoner” som de hver især kæmper med og imod.

Asger, vil gerne tage hævn på den mand som kørte hans søster ihjel og begynder at se mandens kone alt imens han planlægger hævnen.

Casper, der skylder en masse penge væk til en pengehaj, spiller på at FCK bliver danske mestre og tror han opdager at der er matchfixing i gang ved kampene. Det gør at han begynder at følge efter en af spillerne. Men opdager at det handler om noget helt andet.

Beatrice er forelsket i Asger og er klar til at forlade sin mand for ham. Hun følger efter Asger og opdager han ser en anden kvinde. Hun beslutter sig for at finde ud af hvad det handler om og finder frem til en krum sandhed om hvad der skete med Asgers søster.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter