0 kommentarer

Farlig fortid af Julie Hastrup

af d. 24. august 2015
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

322

Udgivet

2015

ISBN

978-87-638-2420-0

 

“Farlig fortid” starter en kold februarnat, en ambulance kører galt med en livstids fange. Den ene ambulance redder dør på stedet, imens den anden bliver hårdt kvæstet. Livstids fangen stikker af over markerne. Allerede den næste morgen bliver en landmand fundet død ude i stalden, på sin egen gård, med en høtyv stukket i brystet af ham. Ja så er bogen jo ligesom i gang 🙂
Rebekka Holm er hjemme byen Ringkøbing, hvor hun er vokset op. Hun hjælper sin mor med at rydde op og andre praktiske ting efter Rebekkas far desværre er død. Efter 4 bøger om Rebekka kender vi hende jo efterhånden så godt, så hun involverer sig selvfølgelig i sagen.
Vi følger 2 historier, den ene foregår i 1989, og den anden historie foregår i dag. I 1989 følger vi 5 unge mennesker som bor og arbejder på Harry Skyttes gård. De 5 følger hinanden i tykt og tyndt og har et godt venskab, ser det da ud af til. Men jo længere man læser i historien finder man ud af at der er foregået nogle mindre heldige ting imellem dem.
Historien som foregår i dag sker der nogle meget mærkelige ting, som tidligere skrevet findes en bondemand død i sin stald. Med en høtyv stukket i brystet. Den lokale sognepræst modtager bårebuketter med sit navn på, og en dag i den lokale avis står hans egen dødsannonce.
Rebekka Holm prøver at finde hoved og hale i hvad der er sket, imens hun også hjælper sin mor efter farens død.

Som Julie Hastrups 4 andre krimier blev denne læst på ganske få dage. Den er så spændende og jeg blev revet med fra side 1 af. Hoveddøren blev låst, da jeg hørte mærkelige lyde udenfor 🙂 Igen synes jeg det er dejligt at bogen har en så passende størrelse at den går lige i håndtasken.
Mit råd: Læs den for pokker…

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter