0 kommentarer

Min mormor og skovkrokodillen af Anne Bredahl

af d. 24. august 2015
Info
 
Sideantal

32

Udgivet

2015

ISBN

978-87-93164-06-2

Udgave

1

 

“Min mormor og skovkrokodillen” handler om Marius og hans lillesøster, der har verdens hurtigste og sejeste mormor. Hun kan løbe hurtigere end alle andre og hun kan kæmpe mod krokodiller. Især når der kun er børn tilstede. En dag kommer lillesøster til at låse mormor og Marius ude. Nu gælder det om at redde hende før komfurmonstret kommer og tager hende. Men når de det?
En sød børnebog om de hemmeligheder børnebørn og bedsteforældre kan have sammen. Og den fascination og helt igennem kærlighed til ens bedsteforældre, som man har i den alder. Man har en følelse i den alder, at de kan klare alt i den her verden, lige meget hvad der skulle ske, om det så er at slås med skovkrokodiller, løbe hurtigere end en ninja eller besejre høje hegn, kan de alt dette. For hvis de ikke kan, er der ingen der kan. Den er nem at læse og vil fange mange børn i alderen fra cirka 3 år til 5 år og hvor lillebror/søster sagtens kan være med, på grund af de fine illustrationer, som med deres meget fine og afdæmpede måde tiltaler både voksne og børn.

Det er en god historie som kan sætte gang i mange gode snakke om, hvordan man som barn kan føle det, i de situationer, hvor der sker noget, som den voksne ikke helt har styr på og må tage nogle mere drastiske midler i brug.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter