0 kommentarer

Det sidste ord af Michael Connelly

af d. 21. august 2009
Info
 
Forlag
Genre
Omslag
Sideantal

334

Udgivet

2008

ISBN

978-87-7955-520-4

Originaltitel

The Closers

Udgave

1.udgave

 

Efter nogle år som privatdetektiv er Harry Bosch tilbage i LADP. Der er oprettet en ny afdeling for uopklarede sager, og her er Harry blevet tilknyttet. Mange af sagerne er 15 til 20 år gamle, men med nye muligheder for en opklaring ved hjælp af moderne teknik, bl.a. DNA test.
Harry bliver sat sammen med sin gamle makker Kiz Rider, og de går straks i gang med en mordsag fra 1988, hvor ofret var en ung pige på 15 år. Der er tilsyneladende racistiske undertoner i sagen, ligesom der er spor, der peger langt ind i politiets rækker.
Flere af de betjente, som var på sagen i 1988, sidder i dag i topstillinger inden for politikorpset, og de er ikke alle interesserede i, at sagen opklares.

Harry Bosch er en gammeldags kriminalbetjent med retfærdighedssansen i behold, ikke særlig diplomatisk og ikke bange for at bruge uortodokse metoder, som balancerer lige på kanten af loven.
Dette er Michael Connellys tiende bog om Harry Bosch, og det er så absolut en af de mere interessante i serien. Jeg kan trygt anbefale den som ferielæsning eller til en god efterårsweekend.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter